Side Image
Loader

EIERSKAP/STYRE

Siden 1999 har vi hatt solide eiere i Selvaag Eiendom AS, Aspelin Ramm AS og Vedal AS. Fra 2021 er våre eiere Selvaag og Aspelin Ramm. Styret består av følgende:

Styrets leder:        
Gunnar G. Bøyum
Styremedlemmer:
Jahn Christopher Utne
Mona Amalie Aarebrot Tangen
Olav Hindahl Selvaag
Gunnar Frederik Selvaag
Tore Myrvold

 

 
Side Image
Loader

SAMFUNNSANSVAR

Vi gjør mer enn å skape gode bygg og byrom i Drammen - vi ønsker også å gi tilbake til samfunnet og da til de som trenger det mest. I den forbindelse er vi stolte sponsorer av Rett fram Opplevelser, Kirkens Bymisjon, og Strømsgodset sitt samfunnsprosjekt - Blåtimen.
Les mer om vårt engasjement
Side Image
Loader

PRISER

2017: Cityprisen - ble tildelt oss for arbeidet med transformasjonen av Union Brygge. 
2017: Drammen bys byggeskikkpris - hederlig omtale - for Grønland 57
2016: Drammen bys byggeskikkpris for Grønland 67 - Energibygget
2014: Drammen bys byggeskikkspris for Grønland 70 - PIR 7
2011: Drammen bys byggeskikkpris - hederlig omtale - ombygging av Union Scene kulturhus i samarbeid med Papirbredden Eiendom
2003: Drammen Næringslivsforenings pris - Årets markedsfører - for markedsføring og mediestrategi rundt Union Brygge


 
Top Image
Loader

HISTORIEN


Side om side lå det 3 store papirfabrikker på Grønland. Drammen Paper Mills, grunnlagt 1905, lå der vi i dag finner Union Scene. Fabrikken ble overtatt av Unionkonsernet i 1969. Den siste papirmaskinen stanset her i 1989, men frem til 1994 arbeidet det fortsatt noen her med fremstilling av papir.
 

Les mer om historien
Side Image
Loader

UNION BRYGGE

Vårt aller første store prosjekt er Union Brygge, som består av 11 kvartaler på Grønland i Drammen. Området strekker seg fra Statens Hus i øst til Øvre Sund bro i vest, på begge sider av gaten Grønland. Union Brygge er lokalisert langs elvebredden i Drammen, og er av av landets største tranformasjonsprosjekter. Papirfabrikker har tidligere dominert Union Brygge, som nå består av leiligheter, kultursenter, næringsvirksomhet, butikker, hotell, høyskole og bibliotek. Daglig er det ca 9000 besøkende til området, og stor aktivitet i de mer enn 100 virksomhetene her. 
 
Link til Union Brygge
Top Image
Loader

UTVIKLINGSPROSJEKTER

Vi nærmer oss dagen da Union Brygge er ferdigstilt. Store prosjekter er på gang flere steder i byen vår. Glassverket er det største - hvor vi håper å komme i gang med boligbygging i 2019. Boligprosjektet Svanegangen på Bragernes er under bygging, og etterhvert kommer vi i gang på Gulskogen hvor vi har 2 eiendommer. 
 
Les mer om utviklingsprosjekter