Side Image

SVANEGANGEN

Prosjektfakta:

Oppstart: Salget er i gang

Entrepenør: Vedal Entrepenør

Arkitekt: LOF Arkitekter

Eiendomsmegler: Dialog Eiendomsmegling 

Byggestart: planlagt i august 2020

 

 

 

Riving av eksisterende bygninger på tomta har startet for å gjøre plass til eksklusive leiligheter ved Bystranda på Bragernes. Nærhet til alt du ønsker deg i hverdagen.

Akkurat som i eventyret har byen vår gjennomgått en fantastisk forvandling. Et av de ypperste bevisene på dette er kanskje Bystranda. Akkurat her, perfekt plassert, på Svanegangen skaper vi nå 132 eksklusive leiligheter.

Arkitekturen er helt unik og skaper en tydelig identitet, såvel ute- som innendørs. Gjennomgående, moderne leiligheter med fokus på detaljer. Takterraser og balkonger med fantastiske solforhold og utsikt over elven. Parsellhager, vannspeil og frodige møteplasser i uteområdet er bare noen av de gode kvalitetene i Svanegangen.

Våkne opp på solsiden og start dagen med morgenkaffen rykende fersk fra baristaen en etasje ned, eller kanskje et morgenbad på stranden? Med fem minutter til torget, syv til toget og alt byen har å by på tilgjengelig, akkurat når det passer deg, skaper du tid og rom i hverdagen til de små eventyrene.

Link til hjemmesiden
Del på
Twitter
Facebook
Google+
Linkedin