Øvre Eikervei 14 ligger idyllisk til lang Drammenselven på Gulskogen i Drammen, i et område med næringseiendommer og boliger. Avstanden til Drammen sentrum er ca. 1,5 km. Eiendommen grenser inntil Øvre Eikervei og broen ved Landfalløya, med innkjøring fra Øvre Eikervei 14. Gulskogen gård som er en del av Drammens Museum er nærmeste nabo. Det er kort vei til Gulskogen jernbanestasjon, og Gulskogen kjøpesenter som er et av landets største kjøpesenter. På eiendommen er det oppført et kontorbygg på ca. 4.600 m2 BTA og to frittliggende lager- og garasjebygg, totalt ca. 5.450 m2 BTA. Eiendommen er pent opparbeidet med beplantning og plener, og gode parkeringsmuligheter. Eiendommen har ventilasjonsanlegg som betjener de ulike leiearealene. Kontorbygget har kjøling i tillegg til ventilasjon, og elektriske panelovner som oppvarming.
Union Brygge består av 11 kvartaler på Grønland i Drammen, hvorav 2 kvartaler står for tur for videre utvikling. Området strekker seg fra Statens Hus i øst til Øvre Sund bro i vest, på begge sider av gaten Grønland. Lokalisert på elvebredden i Drammen, og er at av landets største tranformasjonsprosjekter. Papirfabrikker har tidligere dominert Union Brygge, som nå består av leiligheter, kultursenter, næringsvirksomhet, butikker, hotell, høyskole og bibliotek. Daglig er det ca. 8 - 9000 besøkende til Union Brygge, og stor aktivitet i de rundt 90 virksomhetene her. Ønsker din bedrift å flytte til nye lokaler på Union Brygge - klikk deg videre for informasjon om ledige lokaler og kontaktinformasjon. Vi har både kontor- butikk og lagerlokaler til leie på Union Brygge.
Tidligere Glassverket Industrisenter har en flott beliggenhet mellom Drammensfjorden og Svelvikveien, ca 3 km fra Drammen Jernbanestasjon. Glassverket består av en rekke ulike bygninger med et totalt gulvareal på 30 000 m2 BTA. Tomten er på ca 50 800 m2 BTA. Glassverket har en strandlinje på 600 meter, og du finner omlag 140 asfalterte p-plasser her. Vi leier ut lager, verksted, kontor og produksjonslokaler her og har pr. i dag ca 40 leietakere. Oversikt over ledige lokaler på Glassverket finner du ved å klikke deg videre.
Union Eiendomsutvikling AS eier Kreftingsgate 37, tomteareal ca 15.000 kvm . Kreftingsgt. 37 er sentralt lokalisert i sørenden av Øvre Sund bru, med enkel tilkomst via Kreftingsgate, samt gangavstand til offentlig kommunikasjon. Eiendomsmassen består av kontor og lagerbygg, og ca 330 parkeringsplasser. Klikk deg videre for en oversikt over ledige lokaler. I Kreftingsgate 37 leier vi ut kontraktsparkering, som administreres ved Q-park. Les mer under Parkering.
Området består av 59.000m2 industri, lager og kontorer. Pr. dato er det ca 12.000m2 ledig arealer av ulik karakter. Her er det mulighet for leie av alt fra store, høye industrihaller med store porter og traverskraner til mindre lokaler for småbedrifter.
Designet og programmering: dcode.no