POLLENKVARTALET

Vårt første boligprosjekt, 144 leiligheter fordelt på 6 bygg, ferdigstilt i 2006 og  beliggende på Union Brygge, Grønland i Drammen. Et flott privat atrium hører til boligene. Prosjektet ga oss en formidabel start, omlag 50 leiligheter ble revet bort på første salgsmøte og ga oss visshet om at Union Brygge var et attraktivt sted å bo.Prosjektet var utsolgt i 2007.

KVARTAL 10, Plussboliger® 

Denne spennende boformen med tilgang til et innholdsrikt og attraktivt serviceområde ble lansert i 2009. Prosjektet består av 116 leiligheter fordelt på 3 bygg med høy standard, gode planløsninger og romslige balkonger. Gårdsrommet ligger høyt over gateplan og er flott opparbeidet. Beboerne har tilgang til et eksklusivt serviceområde med bemannet resepsjon, treningsrom og selskapsrom. Prosjektet var utsolgt i 2012.

ART

Vårt 3 boligprosjekt ble markedsført som ART-leiligheter.  For oss var dette prosjektet et manifest over hva vi har prøvd å skape på Union Brygge - nemlig et område hvor kunst, kunnskap og kultur skal være bærebjelken i områdets sjel. 18 helt spesielle leiligheter på toppen av byens nye hotell med utsikt over elven - i et område hvor kunst og kultur er en del av hverdagslivet. I samarbeid med Kunstnersenteret ble det valgt ut 18 forskjellige kunstverk- et kunstverk til hver av de 18 særegne leilighetene. Prosjektet var utsolgt i 2010.

PIR 7
Første spadetak for dette prosjektet ble tatt vinteren 2011 og er ferdistillt pr. desember 2013.. De første beboerne flyttet inn allerede i slutten av oktober 2013. Pir 7 er det siste prosjektet på Union Brygge som tilbyr nærhet til elvebredden, og består av 81 urbane leiligheter med tilgang til store felles takterrasser. Bygget avslutter byens sentrale elvefasade og arkitekten har lagt vekt på at dette kvartalet har gode proporsjoner mot omgivelsene, i tillegg til at leilighetene har gode kvaliteter som utsikt mot elven eller åsene mot syd og nord, samt sol fra to himmelretninger.

Designet og programmering: dcode.no